midtfyns psykoterapi

Anbefalinger

 

Trine,

Jeg var lige blevet mor, men jeg synes jeg havde svært ved at føle den glæde man “burde” føle når man lige har fået et barn. Tanker som: “Er jeg en god mor?”, “er jeg en god kæreste?” Fyldte mere og mere i min hverdag og udviklede sig til tankemylder, dårlig søvn, ekstrem træthed, følelse af at være stresset, dårligt humør og katastrofetanker (bange for at der hele tiden sker en selv, eller ens familie noget forfærdeligt). Jeg besluttede derfor at gøre noget ved det og kontaktede Dorthe. Allerede efter første time med samtale hos Dorthe forsvandt tankemylderet og katastrofetankerne. Og mange af de andre ting er også aftaget. Jeg har fået nye værktøjer til at håndtere når hverdagen bliver for presset og angsten kommer snigende og samtidig nye perspektiver på hvordan men lever med angsten og ikke er overtaget af den. Jeg har fået familie(livs)glæden tilbage og kan kun anbefale andre at få hjælp!

Janni Andreasen,

I januar 2018 da jeg stod midt i en livskrise med skilsmisse, kaos, sorg og tab af selvværd, tog jeg kontakt til Midtfyns psykoterapi.

Jeg synes ikke, at livet havde meget at byde på, men allerede under første session formåede Dorthe at give mig redskaber til at håndtere situationen på en mere konstruktiv måde.  

Der har naturligvis været dyk undervejs, efterhånden som skilsmissen er blevet ”trevlet op”, men der har Dorthe på alle måder været min redning. Jeg har grint og grædt mig gennem hele processen, og Dorthe har stået ved min side hele vejen igennem. Jeg har været fuldstændig tryg ved Dorthe. 

Det har bestemt været hårdt arbejde undervejs, men jeg kan nu helt oprigtigt sige, at jeg igen kan se livet som en gave, og jeg ved, at der venter mig en masse godt.  

Tak for dig Dorthe – du er ganske enkelt fantastisk!

S. Christensen,

Jeg startede hos Dorthe på et tidspunkt hvor mit liv var fyldt med kaos og sorg, men det der fyldte allermest var min datter som var/er syg med en spiseforstyrrelse og som jeg havde meget meget svært ved at håndtere.

I forløbet fik jeg afløb for sorg og vrede, fik puttet problemerne i kasser og fandt ud af hvad jeg skulle bruge min energi på og acceptere at der er ting vi ikke selv er herrer over og må lade andre tage sig af. Dorthe lærte mig at tage ansvar ift mit liv og også overgive noget af ansvaret til min datter på trods af hendes sygdom.

Min datter er i dag godt på vej ud af sin spiseforstyrrelse og i takt med at jeg bliver stærkere, ja, så vokser hun også og tager i den grad ansvar.

Jeg er meget taknemmelig for den indsigt jeg har fået ift min mor-rolle og ikke mindst ift til mig selv. Jeg kan mærke mig selv nu og kan sige til og fra og sætte grænser. Fantastisk!

C. Henriksen,

Jeg startede hos Dorthe fordi jeg var et sted i mit liv, hvor jeg på mange områder var meget presset og følte at jeg kun levede i mit hoved og ikke forholdt mig til min krop.
Gennem samtaler og øvelser mærker jeg mig selv bedre nu og har fået en ny energi. Jeg har halveret mit medicinforbrug og regner med at komme helt ud af det. Det er ikke altid jeg helt forstår hvad Dorthe gør ved mig, men det er helt sikkert at jeg i timerne og dagene efter, mærker en tydelig forandring i mine handlemønstre og jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig har haft det så godt som nu. Takket være Dorthe. Hun får mine varmeste anbefalinger

Hos Dorthe er jeg begyndt en rejse ind i mig selv. Det er udfordrende, hårdt, men meget udviklende og jeg er helt tryg ved at lade Dorthe guide mig.

Hansen, mand 36 år,

Onsdag den 17. januar tog jeg nogle skridt, der blev enden på min angst.

I 9 år havde jeg ikke kørt på motorvej pga. hjertebanken, tør mund og frysen, når det ukendte anfald var overstået. Jeg fandt senere ud af at det var angstanfald, eller kunne være det. Der skulle gå nogle år, inden jeg tog springet og søgte hjælp hos Dorthe, hvad jeg skulle have gjort længe før. Jeg har nu haft 3 timer hos hende, og jeg er nu ude at køre på motorvejen igen. Stadig små strækninger, men havde jeg ikke opsøgt Dorthe, havde jeg ikke fået værktøjer til at bekæmpe angsten og tage magten fra den.

Man skal selvfølgelig også ville det, og turde, men det vigtigste er, at man erkender at man skal snakke med nogen, og ikke er bange for at sætte ord på hvad man føler.

Ma. Mortensen,

Jeg er en kvinde på 45 år, jeg har været gift i 18 år og vi har en søn på 10 år.

Jeg har siden jeg var barn haft meget lidt/manglende selvtillid pga. mobning, og jeg er blevet meget overbeskyttet af min mor. Det resulterede i at jeg selv var blevet en overbeskyttet mor overfor min søn og mand. Samt at min mand var meget dominerende overfor mig.

Hele min voksen liv har jeg kæmpet med at følelsen af at ikke være god nok, og derved  har jeg fundet mig i for meget.

Jeg havde ingen  venner, og følt mig meget alene.

Efter jeg opsøgte hjælp hos Dorthe har jeg fået mere selvtillid og  fundet troen på mig selv igen, at det hele nok skal gå.

Jeg er ikke så bekymret mere over for min søn og fortæller ham at han er god nok og at han nok skal klare sig godt i livet, og selvom man møder modgang i livet, skal det nok gå det hele, samt at jeg er blevet mere modig og tør at sige min mening og blot sige noget uden at skulle tænke ført.

Jeg har fået en bedre forhold til både min mor og mand, så jeg kan bedre slappe af og nyde at livet.

Tak for hjælpen Dorthe.

Jeg vil stærk anbefale at kontakte Dorthe

Martha Mortensen

Kis,

Jeg kom til Dorthe med håb om at få hjælp til at ændre min holdning til livet. Kunne ikke selv sætte ord på hvad der direkte var galt.

Dorthe hjalp mig frem til at meget af det var mange års had til min mor.

Jeg fik hjælp til at få det bearbejdet og gik som regel fra terapien med følelsen af at jeg var blevet mange kilo lettere og kunne gå oprejst igen.

Jeg vil klart anbefale Dorthe

Morten,

…Står foran døren og er på vej ind. Jeg har booket en samtale med Dorte, psykoterapeut.

Men jeg er jo ikke syg, mangler bare overskuddet efter et langt forløb med uenigheder med en ex-kæreste, om vores fælles børn.  Jeg har godt nok været træt, manglet mit almindelige gode smilende væremåde, og generelt bare været sløj og indelukket.

MEN jeg er jo ikke syg, så hvorfor står jeg så her – ja nu er der flere, der har sagt til mig, at jeg skulle få snakket med nogen, om det jeg har været igennem.

8 uger senere gik lyset pludselig op for mig. Efter mange snakke med Dorte, fik hun vendt mine tanker og bekymringer.

Mange bekymringer og gemte tanker blev luftet ud og skubbet væk. Tak til Dorte for at skubbe lyset ind og mørket ud…

Jeg har det godt og har fundet mit fodfæste igen takket være dine små skub Dorte.