Psykoterapeut Dorthe Elisabeth Hoppe

Jeg bor i Fåborg men har også mulighed for at have klienter i Ringe.

Velkommen til min psykoterapi.

Jeg hedder Dorthe Stenvang og har klinik i Ringe og Faaborg.

Med 15 års erfaring inden for psykoterapi har jeg dedikeret mig til at arbejde med mennesker men også kreativitet på forskellige måder. Min drivkraft ligger i at skabe positive forandringer og føre mennesker videre i deres liv. Sindet har altid fascineret mig, og jeg tror på, at selvudvikling er en livslang rejse fyldt med spændende muligheder.

Jeg ser hvert enkelt menneske som unikt med et væld af positive potentialer og udviklingsmuligheder. En central del af mit arbejde er at integrere kroppen, da jeg har erfaret, at de mest givende forandringer opstår, når tankernes og den kropslige erkendelse forenes som én helhed.

Som terapeut er jeg åben, tillidsvækkende og rummelig. Hvis vis du vælger mig, kan du regne med min fulde tilstedeværelse og støtte. Jeg er her for at hjælpe dig og støtte dig i at skabe de ønskede forandringer i dit liv.

Angst, stress, lavt selvværd, parterapi, adfærdsmæssige udfordringer og relations problemer er blot nogle af de områder, jeg arbejder med i min praksis. Uanset hvilke udfordringer du står overfor, er du velkommen til at tage dem med til vores samtaler.

Som psykoterapeut er jeg uddannet til at hjælpe dig med at finde dine indre ressourcer, så du kan navigere gennem kriser og igen finde skønheden i livet. 

Jeg ser frem til at møde dig.

KH Dorthe.