Psykoterapeut Dorthe Elisabeth Hoppe

Jeg bor i Fåborg men har også mulighed for at have klienter i Ringe.

Jeg er 55 år og har stor erfaring med psykoterapi.  Jeg har stort set altid arbejdet med mennesker og kreativitet på den ene eller anden måde. Det der driver mig, er at skabe ting og føre mennesker videre i livet. Sindet har på mange måder altid haft min store interesse. Jeg tror på at selvudvikling varer hele livet, og så er det jo faktisk ret spændende.

Jeg tror på, at ethvert menneske er unikt, og at alle mennesker indeholder positive potentialer og udviklingsmuligheder. Jeg er særligt optaget af at inddrage kroppen i mit arbejde. Det er min erfaring, at de positive forandringer sker, når forbindelsen mellem tanker og kropslig erkendelse smelter sammen til ét.
Jeg er en person, der er åben, tillidsvækkende og rummelig, og vælger du mig som sin terapeut, kan du regne med mit nærvær. Jeg vil gerne hjælpe dig – og jeg vil støtte dig i at skabe de forandringer, som du ønsker, i dit liv.

Angst, stress, dårlig selvværd, parterapi, adfærd, og relations problemer er bare nogle at de emner jeg arbejder med i klinikken. Har du helt andre udfordringer tager vi også dem med.

Som psykoterapeut er jeg netop uddannet i at hjælpe dig, med at finde dine indre ressourcer, så du kan komme igennem kriser og ud på den anden side hvor livet igen bliver smukt.

– glæder mig til at se dig.